dinsdag 10 augustus 2010

De achtervolging is ingezet

18.00 uur De laatste werkdag zit erop.....en ik race naar huis.
Het is net 19.00 uur als we vertrekken uit Zoetermeer. En wat hebben we er zin in!!
Vanochtend bericht gekregen uit Griekenland dat beide campers een prima plek hebben gevonden aan het strand van Karavostasi. Morgen treffen we Jaap en Inske (de Japio) in Charmes. In dit Franse plaatsje zullen we een nachtje overnachten, zodat we donderdag gezamelijk naar Zwitserland verder kunnen trekken.
Nu maar hopen dat we regelmatig gebruik kunnen maken van een wifi aansluiting. We hebben speciaal een extra antenne aangeschaft.......
Nou, jullie weten het geen bericht is goed bericht.
Dagggg.......   De bewoners van de Pobus 3 (Rob en Conchita)

 

Nog even de kindjes knuffelen...

Vandaag mijn laatste werkdag! Nog 1 dagje Tinker bell en vanavond inpakken en wegwezen. Nou, dat inpakken valt erg mee want alles staat al bijna in de camper. Rob is al vrij en heeft gisteren de camper gewassen en in de was gezet. Zijn trots staat nu te glimmen voor de deur. Als ik vanavond thuis kom van het laatste dagje knuffelen met mijn kindjes zal hij wel met lopende motor klaar staan in de straat :-) Onze eigen kids (arme thuisblijvers) zijn er ook helemaal klaar voor. Er is boodschappengeld, geen goedbedoelde adviezen van ouders enz enz dus...........................PARTY.