maandag 22 augustus 2011

Zwemmen en lezen

Maandag 22 Aug.                                              Plateria

Vandaag zijn we in Plateria gebleven voor een relaxdagje aan zee. Het strand begint op twee meter van de campers dus vandaag lekker gezwommen en van het fantastische weer genoten. De mannen hebben vers brood gehaald en liggen voor het ontbijt al in zee.Overdag komen er nog een flink aantal italiaanse campers bij en ook 1  aardig nederlands stel dat vanochtend overgevaren is vanuit Bari. Omdat het voor hun de eerste keer in Griekenland is met de camper worden al snel tips en sterke verhalen uitgewisseld. Van de geldcrisis hebben we nog niets gemerkt, diesel zelfde prijs als in nederland, uit eten nog steeds spotgoedkoop. (Dat wordt weer weinig koken). Omdat we hier niet op een open verbinding kunnen inloggen zijn we even naar de plaatselijke internetwinkel gefietst om jullie thuis op de hoogte te brengen. Morgen trekken we verder zuidwaarts. Hopelijk kunnen we in een van de volgende dagen weer een nieuw verslag naar jullie zenden.
  groeten van ons allen Loes, Ernst, Rob, Conchita

2 opmerkingen:

  1. Hallo Griekenlandgangers,
    Dat ziet er weer geweldig uit (de foto`s en verhalen)De fijne herinneringen aan vorig jaar komen weer boven. Hans is alweer een week aan het werk en ik mag morgen weer van start. We zullen jullie de komende tijd volgen en op die manier meegenieten. Rob doe de groeten aan Nikos en Tassos als je ze tegenkomt. Wie weet hebben ze een nieuwe dans!! en kan je deze met Ernst oefenen.
    Groeten en veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super weer hoor met de campers zo aan het water. Het blijft leuk om jullie op deze manier te volgen en af en toe even te kijken waar jullie nu weer zijn. Hoe komen jullie nu van de ballast van het meegenomen proviant af, zeg! Als het eten daar nog steeds zo goedkoop is.

    Groetjes en veel plezier nog!

    BeantwoordenVerwijderen