dinsdag 21 augustus 2012

Karavostasi


Op naar de volgende mooie plek, onderweg doen we Sivota aan en drinken een koude frappe. We rijden naar Karavostasi, waar we al eens eerder hebben gestaan maar Rob kan het niet laten nog even via steile weggetjes nog naar andere mooie baaien te zoeken. Omdat het steeds smaller en steiler wordt eindigen we toch op het brede strand van Karavostasi. Snel het heldere verkoelende water in en dobberen maar.

1 opmerking:

  1. na dagelijks kijken of er nieuws was, eindelijk weer de verhalen als uit een film gelezen.
    mijn vorige reactie's kreeg ik deze week weer terug, geen bereik dus kennelijk.
    Cheryl is vanmorgen naar Egypte vertrokken voor een paar dagen.
    Toen Carel van de week zoals altijd de vissen voerde voor hij naar Wassenaar vertrok, kwamen er alleen 4 grote vissen naar hem toe.
    als het kalf verdronken is dempt men de put,
    hij is er doodziek van maar de prachtige kooikarpers waar we het meeste van genoten en het andere kleine spul waren verdwenen, vast het werk van die aards brutale jonge reiger,
    meteen nylon draad gaan halen, en paaltjes geslagen, en alles dubbel beveiligd, wat weinig zin heeft want nu komt hij vast niet meer terug.
    balen he......
    Carel gaat voor jullie terug komen met Koos afrekenen, om zo wat nieuws te kunnen kopen, schrale troost....
    we zijn zojuist na het koffie drinken bij Sophie langs de flat gereden die Wesley kreeg aan geboden, helemaal geweldig, boven op het strand en de zee.door het slechtere weer vol met kite surfers, echt en droom plek.
    benieuwd of dit nu wel aan komt.
    ik ben jaloers op de bruine benen op de foto.
    veel plezier Oma.


    BeantwoordenVerwijderen